Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálható, hogyan gondoskodunk az adatok védelméről.
x

Csárda

Halascsárda

Az Akasztói Horgászpark és Halascsárda központi épületében kapott helyet az éttermünk, ahol vendégeink elsősorban a tradicionális magyar konyhával találkozhatnak. Étlapunkon megkülönböztetett figyelmet kapnak a helyi alapanyagok, úgy, mint a saját halgazdaságunkban termelt Akasztói Szikiponty és racka juh.A finom ételek még jobban esnek, ha szép környezetben lehet elfogyasztani azokat, amire nyáron és télen egyaránt megvan a lehetőség. Jó idő esetén a teraszunkat ajánljuk, mely az egyik horgásztavunkra nyújt megnyugtató kilátást, hűvösebb időben pedig a hangulatosan berendezett belső helyiségekben van lehetőség az étkezésre. A gyerekekkel érkező Vendégeink figyelmébe pedig a strandunkon található játszóterünket ajánljuk.

Sajnos egyre gyakoribb az ételallergia, ami az éttermi étkezéseket is megnehezíti, ezen szeretnénk segíteni azzal, hogy étlapunkon részletesen feltüntetjük az egyes fogásokban található allergéneket.

Fizetési lehetőségek: készpénz, SZÉP kártya, bankkártya


Nyitvatartási idő:
Január 4. - Április 27. és Szeptember 4. - December 23.:
Hétfő - Vasárnap: 8:00 - 21:00
(Reggeli: 8:00 - 10:00, Konyha: 11:00 - 19:30)

Április 28. - Szeptember 3.:
Hétfő - Vasárnap: 8:00 - 22:00
(Reggeli: 8:00 - 10:00, Konyha: 11:00 - 20:00)

December 24. - Január 3.:
Zárva

Reméljük, hamarosan Önt is vendégünkként köszönthetjük!Szabó József
tulajdonos