Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálható, hogyan gondoskodunk az adatok védelméről.
x

Csárda

Halascsárda


Az Akasztói Horgászpark és Halascsárda központi épületében kapott helyet az éttermünk, ahol vendégeink elsősorban a tradicionális magyar konyhával találkozhatnak. Étlapunkon megkülönböztetett figyelmet kapnak a környékbeli termelőktől származó alapanyagok, úgy, mint az Akasztói Halgazdaságban termelt Akasztói Szikiponty vagy szintén környékbeli racka juh, illetve szarvasmarha.


A finom ételek még jobban esnek, ha szép környezetben lehet elfogyasztani azokat, amire nyáron és télen egyaránt megvan a lehetőség. Jó idő esetén a teraszunkat ajánljuk, mely az egyik horgásztavunkra nyújt megnyugtató kilátást, hűvösebb időben pedig a hangulatosan berendezett belső helyiségekben van lehetőség az étkezésre.

Sajnos egyre gyakoribb az ételallergia, ami az éttermi étkezéseket is megnehezíti, ezen szeretnénk segíteni azzal, hogy étlapunkon külön jelöljük a gluténmentes és a laktózmentes ételeket.  Gluténmentes - Akasztói Halascsárda Laktózmentes - Akasztói Halascsárda
Az ételeinkben található további allergénekről a felszolgálóink tudnak bővebb felvilágosítást adni.

Fizetési lehetőségek: készpénz, Erzsébet Utalvány, SZÉP kártya 


Nyitvatartási idő:

Január 4. - Április 25. és Szeptember 30. - December 23.
Hétfő - Csütörtök: 8:00 – 21:00
Péntek - Szombat: 8:00 – 22:00
Vasárnap: 8:00 – 21:00

Április 26. - Szeptember 29.:
Hétfő - Vasárnap: 8:00 – 22:00

December 25. - 31.:
Zárva

Reméljük, hamarosan Önt is vendégünkként köszönthetjük!

Szabó József
tulajdonos