Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálható, hogyan gondoskodunk az adatok védelméről.
x

Csárda

Halascsárda

Az Akasztói Horgászpark és Halascsárda központi épületében kapott helyet az éttermünk, ahol vendégeink elsősorban a tradicionális magyar konyhával találkozhatnak. Étlapunkon megkülönböztetett figyelmet kapnak a környékbeli termelőktől származó alapanyagok, úgy, mint az Akasztói Halgazdaságban termelt Akasztói Szikiponty vagy szintén környékbeli racka juh, illetve szarvasmarha.

A finom ételek még jobban esnek, ha szép környezetben lehet elfogyasztani azokat, amire nyáron és télen egyaránt megvan a lehetőség. Jó idő esetén a teraszunkat ajánljuk, mely az egyik horgásztavunkra nyújt megnyugtató kilátást, hűvösebb időben pedig a hangulatosan berendezett belső helyiségekben van lehetőség az étkezésre.

Sajnos egyre gyakoribb az ételallergia, ami az éttermi étkezéseket is megnehezíti, ezen szeretnénk segíteni azzal, hogy étlapunkon külön jelöljük a gluténmentes és a laktózmentes ételeket. Gluténmentes - Akasztói Halascsárda Laktózmentes - Akasztói Halascsárda
Az ételeinkben található további allergénekről a felszolgálóink tudnak bővebb felvilágosítást adni.

Fizetési lehetőségek: készpénz, Erzsébet Utalvány, SZÉP kártya


Nyitvatartási idő:

Hétfő   Csütörtök: 8:00 – 21:00
Péntek   Szombat: 8:00 – 22:00
Vasárnap:   
8:00 – 21:00
December 25.   December 31. Zárva

Reméljük, hamarosan Önt is vendégünkként köszönthetjük!

 

Szabó József
tulajdonos