Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálható, hogyan gondoskodunk az adatok védelméről.
x

Csárda

Halascsárda

Az Akasztói Horgászpark és Halascsárda központi épületében kapott helyet az éttermünk, ahol vendégeink elsősorban a tradicionális magyar konyhával találkozhatnak. Étlapunkon megkülönböztetett figyelmet kapnak a helyi alapanyagok, úgy, mint a saját halgazdaságunkban termelt Akasztói Szikiponty és racka juh.A finom ételek még jobban esnek, ha szép környezetben lehet elfogyasztani azokat, amire nyáron és télen egyaránt megvan a lehetőség. Jó idő esetén a teraszunkat ajánljuk, mely az egyik horgásztavunkra nyújt megnyugtató kilátást, hűvösebb időben pedig a hangulatosan berendezett belső helyiségekben van lehetőség az étkezésre. A gyerekekkel érkező Vendégeink figyelmébe pedig a strandunkon található játszóterünket ajánljuk.

Sajnos egyre gyakoribb az ételallergia, ami az éttermi étkezéseket is megnehezíti, ezen szeretnénk segíteni azzal, hogy étlapunkon számos gluténmentes és tejmentes fogás is megtalálható, továbbá részletesen feltüntetjük az egyes ételekben található allergéneket.

Fizetési lehetőségek: készpénz, SZÉP kártya, bankkártya


Nyitvatartási idő:
Január 4. - Április 25. és Szeptember 29. - December 23.:
Hétfő - Vasárnap: 8:00 - 21:00
(Reggeli: 8:00 - 10:00, Konyha: 11:00 - 19:30)

Április 26. - Szeptember 28.:
Hétfő - Vasárnap: 8:00 - 22:00
(Reggeli: 8:00 - 10:00, Konyha: 11:00 - 20:00)

December 24. - Január 3.:
Zárva

Reméljük, hamarosan Önt is vendégünkként köszönthetjük!Szabó József
tulajdonos