Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálható, hogyan gondoskodunk az adatok védelméről.
x

ÁSZF

Az online horgászjegy vásárlás általános szerződési feltételei


Kedves Vendégünk!

A horgaszjegy.halascsarda.hu címen lehetősége van online jegyvásárlásra, melynek segítségével horgászjegyét az interneten keresztül, bankkártyája* segítségével előre megvásárolhatja. A felületen keresztül a jegyeknek csupán egy részét értékesítjük, a másik részét kizárólag helyben lehet megvásárolni.

A vásárlás folyamata:
1. Nyissa meg a horgaszjegy.halascsarda.hu weboldalt.
2. Válassza ki a kívánt időpontot! Ellenőrizze le, hogy a megfelelő dátumot választotta-e, majd kattintson a „Tovább” gombra!
3. Állítsa be a vásárolni kívánt jegyek számát, majd kattintson a „Tovább” gombra!
4. Töltse ki az adatokat, majd kattintson a „Rendelés leadása” gombra!
5. A megjelenő oldalon töltse ki bankkártyája adatait, majd a „Fizetés indítása” gombra kattintva indítsa el a tranzakciót!**
6. Sikeres vásárlás esetén egy e-mailt kap, melyben a vásárlás adatait találja. Ezután már csak annyi a teendője, hogy az üzenetben kapott jegyet érkezéskor bemutatja a kollégánknak, aki érvényesíti azt.

FIGYELEM! Amennyiben nem kapott visszaigazolást, hibaüzenet érkezik vagy bármiféle hibát észlel a tranzakció során, akkor mindenképp hívja a 06 20 550 5000 telefonszámot, és jelezze a hibát kollégáinknak az esetleges problémák elkerülése végett!

A jegyét nem kötelező kinyomtatni, a belépésnél elegendő megadni a vásárló nevét és a jegy sorszámát.

2021. március 18.

Tisztelettel:
Az Akasztói Horgászpark és Halascsárda vezetősége