Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálható, hogyan gondoskodunk az adatok védelméről.
x

ÁSZF

Az online horgászjegy vásárlás általános szerződési feltételei


Kedves Vendégünk!

A horgaszjegy.halascsarda.hu címen lehetősége van az Akasztói Horgászpark és Halascsárda területén érvényes horgászjegy előzetes online megvásárlására, melynek díját bankkártyája segítségével egyenlíthet ki. A felületen keresztül a jegyeknek csupán egy részét értékesítjük, a többit helyben lehet megvásárolni.

1. Az internetes jegyvásárlás
1.1. A szolgáltatás leírása
Az ÖKO 2000 Kft. horgaszjegy.halascsarda.hu jegyértékesítési oldalán Ön információt kaphat az Akasztói Horgászpark és Halascsárda területén érvényes horgászjegyek online megvásárolható jegyek készletéről. A kiválasztott napra kiválaszthatja belépőjegyét, amelyet azonnal meg is vásárolhat elektronikusan, bankkártyája segítségével.
1.2. A szolgáltatást igénybe vevő kötelezettsége
A horgászjegy megvásárlója elfogadja a Horgászati szabályzatot. Minden horgásznak kötelezően rendelkezni kell érvényes éves vagy turista állami horgászjeggyel, ellenkező esetben a horgászjegy kiadása megtagadható!

2. Jegykiválasztás
2.1. Dátum kiválasztása
A „Dátum kiválasztása” menüpontban található naptárban egyszerűen kiválasztható a kívánt dátum. A fekete színnel jelölt napok számai alatti szín mutatja az adott napra megvásárolható jegyek típusát. Kék a Normál jegy, sárga az Extra jegy. Előzetes jegyvásárlásra az érkezés előtt legalább 4 nappal korábban van lehetőség.
Amennyiben piros színű a napot jelző szám, abban az esetben elfogytak az interneten keresztül megvásárolható jegyek.
2.2. Jegytípus kiválasztása
A kívánt dátum kiválasztását követően a „Jegyek kiválasztása” menüpontban adható meg a kívánt jegyek típusa és száma.
2.3. Elfogyott jegyek
Amennyiben valamelyik jegy nem elérhető az adott napra, akkor az online rendszerünkben sajnos nincs több megvásárolható jegy. Azonban elképzelhető, hogy a helyszínen még van elérhető jegy.

3. A vásárlás folyamata:
3.1. Nyissa meg a horgaszjegy.halascsarda.hu weboldalt.
3.2. Válassza ki a kívánt időpontot! Ellenőrizze le, hogy a megfelelő dátumot választotta-e, majd kattintson a „Tovább” gombra!
3.3. Állítsa be a vásárolni kívánt jegyek számát, majd kattintson a „Tovább” gombra!
3.4. Töltse ki az adatokat, majd kattintson a „Rendelés leadása” gombra!
3.5. A megjelenő oldalon töltse ki bankkártyája adatait, majd a „Fizetés indítása” gombra kattintva indítsa el a tranzakciót!
3.6. Sikeres vásárlás esetén egy e-mailt kap, melyben a vásárlás adatait találja. Ezután már csak annyi a teendője, hogy az üzenetben kapott jegyet érkezéskor bemutatja a kollégánknak, aki érvényesíti azt.

4. A kosár használata
A kosárban egymás alatt felsorolva láthatja az Ön által kiválasztott jegyeket. Látható a kiválasztott dátum, a jegyek típusa, darabszáma és ára. A jegyek alatt látható a fizetendő végösszeg. Kérjük, figyelmesen nézze át a kosarát, mielőtt a "Rendelés leadása" gombra kattint! A megvásárolt jegyeket sem cserélni sem visszaváltani nem tudjuk! Amennyiben egy jegyet törölni szeretne a kosárból, kattintson a jegy jobb oldalán lévő kuka ikonra.

5. A kézbesítés módja, a jegyek átvétele
A vásárlást követően egy, a vásárlását igazoló e-mailt küldünk a megadott e-mail címre. A levélben elküldjük a megvásárolt jegyekhez tartozó PDF formátumú dokumentumokat, melyek mindegyike egyedi azonosítóval rendelkezik. A PDF dokumentum megnyitásához Adobe Reader programra van szükség, mely ingyenesen letölthető: Adobe Reader letöltése.
A jegyeket nem kötelező kinyomtatni, a belépésnél elegendő megadni a vásárló nevét és a jegy sorszámát.

6. Fizetés
6.1. Fizetési mód
A felületen kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség.
A rendszer minden vásárlásról elektronikus számlát küld, amelyhez az adatokat az vásárlás során az „Adatok megadása” menüpontban lehet megadni.
A rendelés véglegesítésénél a vásárló megtalálja az Általános Szerződési Feltételeket és az OTP SimplePay Általános Felhasználási Feltételeit. Ezek linkjére kattintva az adott dokumentum új oldalon jelenik meg, így annak megismerése nem szakítja meg a vásárlás folyamatát. A feltételeket jelölő mezők bekattintását követően nyomja meg a „Rendelés leadása” gombot. A rendszer átlépteti Önt a pénzügyi szolgáltató fizetési felületére.

Felhívjuk vásárlóink szíves figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza!

6.2. Bankkártyás fizetés
Az ÖKO 2000 Kft az OTP Bank SimplePay bankkártyás fizetési szolgáltatását veszi igénybe. A vásárló a bank biztonságos banki felületén adja meg a bankkártyája adatait. Ezekhez az adatokhoz az ÖKO 2000 Kft. nem jut hozzá.
A tranzakció eredményét a pénzügyi szolgáltató automatikusan - 5-10 másodpercen belül - megküldi a jegyrendszernek. Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne szakítsa meg a folyamatot! Az adatlapon megadott e-mail címre a rendszer visszaigazolást küld, amelyen megtalálhatók a vásárolt jegyek paraméterei.

7. Elállás a vásárlástól
A vásárlás a „Fizetés” gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A vásárló a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a belépésre szóló jegye egy adott időpontra szól. Ebben az esetben a szolgáltatónak nem áll módjában sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni (a Horgászpark zárva tartásának kivételével).
Rendszerünkön keresztül kizárólag jegyvásárlás lehetséges, a jegyeket lefoglalni, félretenni nem áll módunkban. Azáltal, hogy Ön beírja a szükséges adatokat, majd megadja a banki felületen a kártya adatait, melyet a bank sikeresen elfogad, a jegyeket megvásárolja. Fentieknek megfelelően az adott időpontra szóló jegyek esetében a vásárlás nem módosítható, nem törölhető és nem vonható vissza!

8. A vásárlás visszaigazolása
A sikeres vásárlásról a rendszer automatikusan értesíti Önt e-mailben. Ha ezt a visszaigazolást 1 órán belül nem kapja meg, kérjük, ne kezdeményezzen újabb vásárlást, hanem lépjen kapcsolatba Velünk a 06 20 550 5000 telefonszámon keresztül, vagy küldjön email-t az info@halascsarda.hu hu címre. A visszaigazolást kérésre újra elküldjük. A vásárlás sikeres lebonyolítása nem függ a visszaigazolás megküldésétől. Kommunikációs hiba is okozhatja, hogy Ön nem kap visszaigazolást. Ez esetben is kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal!

9. Hiba a fizetés során
Amennyiben hiba lépett fel a fizetés során, kérjük lépjen Velünk kapcsolatba a 06 20 550 5000 telefonszámon keresztül! Ne indítsa újra a vásárlást!

10. Számlaigénylés bankkártyás vásárlás esetén
A megvásárolt jegyekről a vásárló adatainál megadott névre automatikusan elektronikus számlát állítunk ki, melyet e-mailben kézbesítünk.
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a számlák a mindenkor hatályos jogszabályok szabályai szerint online átadásra kerülnek az adóhatóság részére, és ennek megfelelően a számlák utólagos módosítására nincs lehetőség.

11. Horgászpark zárva tartása
Amennyiben a meghirdetett időpontban a Horgászpark zárva tart, úgy a megvásárolt jegyek értékét jóváírjuk.
A jóváírást nem számlaszám vagy bankkártya-szám alapján rendezzük, mert az Ügyfelek bankszámlaszámát biztonsági okokból nem láthatjuk, bankkártya-adatokat pedig nem kezelünk, vagy tárolunk. A tranzakció során keletkezett tranzakciós adatok alapján az OTP bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – legkésőbb 30 banki napon belül írja jóvá az ellenértéket. Amennyiben ez idő alatt nem történik meg a jóváírás, kérjük lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

12. Adatainak tárolása, védelme
Személyes adatai megadását megelőzően kérjük, olvassa el az Adatkezelési tájékoztatót, amely a halascsarda.hu/kapcsolat oldalon érhető el.

13. Telefonos, internetes ügyfélszolgálatok
Ügyfélszolgálati kérdésekben személyesen és telefonon (06-20-550-5000) munkanapokon 9-től 20 óráig, hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon 10-től 18 óráig, valamint e-mailben az info@halascsarda.hu címen tudja felvenni velünk a kapcsolatot.


2022. május 04.

Tisztelettel:
Az Akasztói Horgászpark és Halascsárda vezetősége