Nyári étlapunk
2025.05.15.
|
Akasztói Halascsárda
Örömmel ajánljuk figyelmükbe nyári étlapunkat, melynek kínálatába könnyed nyári és hagyományos magyaros fogások is kerültek.
Ízelítő új fogásainkból:
Levesek:
Hideg meggykrémleves
Tejszínes fokhagymakrémleves krutonnal (1, 7, 9)
Főételek:
Mézes-mustáros csirkemellfilé roston (10)
Mustáros sertéstarja morzsabundában (1, 3, 10)
Velővel töltött karaj rántva (1, 3)
Cigánypecsenye (1, 10)
Saláta:
Kecskesajtos kevert saláta (7)
Desszert:
Tiramisu (1, 3, 7)
Allergének jelölése:
1. glutén, 2. rákfélék, 3. tojás, 4. hal, 5. földimogyoró, 6. szójabab, 7. tej, 8. diófélék, 9. zeller, 10. mustár, 11. szezámmag, 12. kén-dioxid, 13. csillagfürt, 14. puhatestűek
A teljes kínálatunkat megtekintheti a következő linkeken: Étlap, Itallap, Borlap
Kedves Vendégeink!
Örömmel ajánljuk figyelmükbe nyári étlapunkat, melynek kínálatába könnyed nyári és hagyományos magyaros fogások is kerültek.
Ízelítő új fogásainkból:
Levesek:
Hideg meggykrémleves
Tejszínes fokhagymakrémleves krutonnal (1, 7, 9)
Főételek:
Mézes-mustáros csirkemellfilé roston (10)
Mustáros sertéstarja morzsabundában (1, 3, 10)
Velővel töltött karaj rántva (1, 3)
Cigánypecsenye (1, 10)
Saláta:
Kecskesajtos kevert saláta (7)
Desszert:
Tiramisu (1, 3, 7)
Allergének jelölése:
1. glutén, 2. rákfélék, 3. tojás, 4. hal, 5. földimogyoró, 6. szójabab, 7. tej, 8. diófélék, 9. zeller, 10. mustár, 11. szezámmag, 12. kén-dioxid, 13. csillagfürt, 14. puhatestűek
A teljes kínálatunkat megtekintheti a következő linkeken: Étlap, Itallap, Borlap