Nyári étlapunk
2019.06.12.
|
Akasztói Halascsárda
Örömmel ajánljuk Vendégeink figyelmébe nyári étlapunkat, melynek kínálatába könnyed nyári és hagyományos magyaros fogások is kerültek.
Ízelítő új fogásainkból:
Előételek:
Füstölt halpástétom Akasztói Szikipontyból
Pannon kaviár pirítóssal, halgazdaságunkban nevelt szibériai tokból (30 g)
~
Levesek:
Erdei gyümölcskrémleves
Zöldborsó krémleves pirított baconnal
~
Főételek:
Fekete amurfilé roston
Szibériai tokfilé mandulás bundában
Fűszeres csirkenyárs
Betyár tekercs
Rántott kerti zöldségek kéksajt mártással
~
Saláták:
Pikáns joghurtos saláta
Sokmagvas saláta
~
Desszertek:
Diótörő
Erdei fagyikehely