Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálható, hogyan gondoskodunk az adatok védelméről.
x

Nyári étlapunk

<-Vissza a hírekhez

2019.06.12. | Akasztói Halascsárda

Örömmel ajánljuk Vendégeink figyelmébe nyári étlapunkat, melynek kínálatába könnyed nyári és hagyományos magyaros fogások is kerültek.
  
Ízelítő új fogásainkból:
   Előételek: 
Füstölt halpástétom Akasztói Szikipontyból
Pannon kaviár pirítóssal, halgazdaságunkban nevelt szibériai tokból (30 g)
      ~
   Levesek:
Erdei gyümölcskrémleves
Zöldborsó krémleves pirított baconnal
      ~
   Főételek:
Fekete amurfilé roston
Szibériai tokfilé mandulás bundában
Fűszeres csirkenyárs
Betyár tekercs
Rántott kerti zöldségek kéksajt mártással
      ~
   Saláták: 
Pikáns joghurtos saláta
Sokmagvas saláta
      ~
   Desszertek: 
Diótörő
Erdei fagyikehely

Pannon kaviár Erdei gyümölcskrémleves Fekete amurfilé mandulás bundában
Fűszeres csirkenyárs Grillsajt Sokmagvas salátával Diótörő
A teljes kínálatunkat megtekintheti a következő linkeken: Étlap, Itallap, Borlap