Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálható, hogyan gondoskodunk az adatok védelméről.
x

HázirendTisztelt Vendégeink!

Munkatársaim nevében ígérhetem, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérem Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani.
Köszönettel: Szabó Csaba, üzletvezetőPanzió házirend

1. Bejelentkezési és Kijelentkezési információk
A szobákat az érkezés napján 15 órától biztosítjuk, a távozás napján délelőtt 11 óráig. Amennyiben a takarítással munkatársaink előbb végeznek, úgy a szobák 15 óra előtt is elfoglalhatóak. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékát panziónk részére e-mailben vagy telefonon legyen kedves előre jelezni.
Szoba elfoglalása 20 óráig lehetséges, az ettől későbbi érkezést kérjük, szíveskedjenek előre jelezni.

2. Szobakulcs
A vendégek regisztrálásakor szobakulcsot kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése és és a személyi okmányok beszkennelése szükséges.

3. Alapszolgáltatásaink
Vendégeink részére a szobaár a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza: reggelit vagy félpanziós ellátást, belépőt a strandra (nyitvatartási időben a fürdőtó használatával), parkoló használatát, Wi-Fi elérhetőséget az egész házban.

4. Biztonság
Értékeik megőrzésére a panzió szobákban egy kis méretű széf áll térítésmentesen rendelkezésre. Az épületben rögzítésre alkalmas videokamerák vannak elhelyezve.

5. Étkezés
A félpanziós éttermi szolgáltatás érkezési napon vacsorával kezdődik, az elutazási napon reggelivel végződik.
Reggelizni 8 - 10 óra között lehet. A reggeli büféasztal kínálatát kérjük, csak az étteremben fogyasszák. A további étkezésekre a csárda nyitvatartási ideje szerint van lehetőség.

6. Tűzvédelem
A panzió tűzvédelmi szabályzatát minden Vendég köteles betartani.

7. Dohányzás
A panzió egész területén tilos a dohányzás és az elektromos cigaretta használata! Szobában történő dohányzás esetén 20000 Ft takarítási díjat számolunk fel!
Dohányzó vendégeink az épület bejáratától 5 méterre kijelölt területén gyújthatnak rá.

8. A vendégek nyugalma
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 21 óra után.

9. A panzió értékei
Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb.) a szobából kivinni tilos! 

10. Háziállat
A panzió területére kutyát, macskát és más háziállatot bevinni tilos!

11. Távozás a szobából
Kérjük Vendégeinket – a szobából való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, a lámpák ne maradjanak felkapcsolva.

12. Hibajelentés
Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a pincéreknek haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

13. Károkozás
Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a panzió az okozóval megtérítteti.

14. Parkolás
Vendégeink részére ingyenes parkolót biztosítunk, a járművekért anyagi felelősséget nem vállalunk.
A parkolóban rögzítésre alkalmas videokamerák vannak elhelyezve.

Kérdése van?
További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről a pincérek adnak felvilágosítást. Bízunk abban, hogy a pihenésre szánt idejük az elvárásaiknak megfelelő, örömteli és zavartalan lesz.Kemping házirend

1. Bejelentkezési és Kijelentkezési információk
A kempinget az érkezés napján 8 órától biztosítjuk, a távozás napján délelőtt 12 óráig. Szállásfoglalás (sátor, sátorhely) az érkezés napján 8 – 18 óra között lehetséges. Ettől eltérő érkezést kérjük, szíveskedjenek telefonon előre jelezni. Érkezéskor és induláskor, a sátorhelyeket átadjuk, illetve átvesszük! Amennyiben a Vendég nem hagyja el a sátorhelyet 12 óráig, automatikusan felszámoljuk a következő napi szállásdíjat!

2. Vendégek regisztrálás
A vendégek regisztrálását az étteremben a pincéreknél kell megtenni, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges.

3. Alapszolgáltatásaink
Vendégeink részére az ár a sátorhelyen kívül az alábbiakat tartalmazza: belépőt a strandra (nyitvatartási időben a pezsgőfürdő használatával), parkoló, tusolók, mosdók, öltöző és áram díjmentes használatát.

4. Játszótér
A kemping területén lévő játszótér és mászókák használata csak szülői felügyelet mellett ajánlott!

5. Háziállat
A kemping területére kutyát, macskát és más háziállatot bevinni tilos!

6. Tűzrakás
Tüzet rakni a kemping egész területén tilos, gázrózsa használata előre egyeztetett helyen lehetséges (füvesített területen tilos).

7. Dohányzás
Tisztelettel megkérjük dohányzó vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében a komplexum egész területén a csikket ne szórják szét, hanem az arra kijelölt tárolóedényekbe dobják.

8. A vendégek nyugalma
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 21 óra után.

9. Értékmegőrzés
A Vezetőség nem vállal felelősséget az értékek elvesztése vagy lopás esetén, kártérítésre nem kötelezhető természeti csapás, tűz illetve önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. áramszünet). Igény esetén a pincérek páncélszekrénybe helyezik az értékeket.

10. Horgászat
A kemping területéről a Keszegezőtóban horgászni tilos! A horgászparkban kifogott halak helyben történő megpucolása tilos!

11. Károkozás
A kemping berendezéseit legyenek szívesek rendeltetésszerűen használni! Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a kemping az okozóval megtérítteti. 

12. Parkolás
Vendégeink a be- és kipakolás idejére behajthatnak a kemping területére, a további időben az ingyenes parkolóban tarthatják járműveiket. Az járművekért anyagi felelősséget nem vállalunk.
A parkolóban rögzítésre alkalmas videokamerák vannak elhelyezve.

13. Vezetőség joga
A Vezetőség fenntartja azt a jogot, hogy a botrányosan viselkedő vendégeket ne fogadja, illetve a kempingből azonnali hatállyal eltávolíthatja.

Kérdése van?
További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről a pincérek adnak felvilágosítást. Bízunk abban, hogy a pihenésre szánt idejük az elvárásaiknak megfelelő, örömteli és zavartalan lesz.