Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálható, hogyan gondoskodunk az adatok védelméről.
x

Konferencia

Konferencia

Azon cégek, amelyek rendezvénytermet keresnek, és még nem tudják, hogy hol legyen a csapatépítő tréning, a szervezetfejlesztési gyűlés vagy éppen az ügyfelekkel való viszony javítására alkalmas színhely, ajánljuk légkondicionált, természetes megvilágítású Rendezvényépületünket, ahol egyidejűleg 170 főt tudunk leültetni.

Technikai eszközök: 

Ezen eszközöket külön díj ellenében tudjuk biztosítani.
A konferenciatermek igénybevétele esetén ingyenes parkolás biztosított vendégeink számára.


Catering 

Tudjuk, hogy egy rendezvény sikere nem csak a professzionális szervezésen, a kellemes környezeten és az érdekes előadásokon múlik. A vendégek elégedettsége attól is függ, hogy az ellátás színvonalát, az ételek ízét és a személyzet hozzáállását megfelelőnek tartják-e. 
Az Akasztói Horgászpark és Halascsárda azon túl, hogy professzionális technikai felszereltséget és gondosan kiválasztott, kényelmes bútorzatot biztosít az Ön rendezvényéhez, nagy figyelmet fordít a modern, minden igénynek megfelelő ellátásra.

Teljes körű catering szolgáltatást kínálunk, teljes mértékben az Ön igényeihez igazodva: 
  • kávészünetek
  • aprósütemények
  • zárt vagy nyitott szendvicsek
  • saláták
  • állófogadás vagy ültetett ebéd (vacsora)
  • vagy amit Ön elképzel

Akár többnapos rendezvényre is van lehetőség, ez esetben a szállás helyben is megoldható, a Halascsárda emeleti szintjén található 6 szobás, összesen 28 férőhelyes, panzióban. 

Ajánlatkéréssel, illetve egyéb kérdéssel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére.


Kézér Lilla Kata
rendezvényszervező
rendezveny@halascsarda.hu