Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálható, hogyan gondoskodunk az adatok védelméről.
x

Horgászverseny

Horgászverseny

Nagy népszerűségnek örvendenek a különböző csapatépítő programok, ehhez kapcsolódóan ajánljuk cégek, illetve baráti társaságok figyelmébe a horgászversenyt. A pecázás önmagában is nagy élmény, de még izgalmasabb, ha nem csak a halakkal, hanem egymással is megküzdhetünk. Az sem kell hozzá, hogy mindenki profi legyen, ugyanis a részvétel, a környezet és a fogások mindig jó emlékként kerülnek elő.

A Horgászpark területén vállaljuk horgászversenyek szervezését, lebonyolítását 100 horgászig. Igény szerint egy-, illetve többnapos rendezvényre van lehetőség, utóbbi esetében a szállás helyben is megoldható, a Halascsárda emeleti szintjén található 6 szobás (28 férőhelyes) panziónkban.
Vendéglátásra létszámtól függően két helyszín is rendelkezésre áll: kisebb csoportok (30 főig) számára a Konferenciateremet ajánljuk, nagyobb létszám esetén pedig a strandon található Rendezvénytermet, ahol egyidejűleg 170 főt tudunk leültetni.

 

Ajánlatkéréssel, illetve egyéb kérdéssel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére.


Kézér Lilla Kata
rendezvényszervező
rendezveny@halascsarda.hu