Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálható, hogyan gondoskodunk az adatok védelméről.
x

Esküvő

Esküvő

Helyszín

Várjuk azon párok érdeklődését, akik a nagy napot egy csodálatos, vízparti környezetben szeretnék eltölteni. Az esemény lebonyolítására a strand területén található Rendezvényépületünket tudjuk ajánlani, mely a Halascsárda hangulatát idéző igényes berendezéssel, saját konyhával rendelkező légkondicionált helyiség, befogadó képessége 170 fő. Továbbá a strand területén egy oltár is helyet kapott, amely megfelelő hangulatot teremt a polgári és az egyházi szertartások megtartására. Az ápolt, zöld környezet pedig az esküvői képek elkészítéséhez nyújt páratlan lehetőséget.


Vendéglátás

Egy esküvői menüsor összeállítása nem könnyű, különösen akkor válik nehézzé a feladat, ha két teljesen eltérő régióból érkezik a rokonság, akiknek igyekszünk mindenben a kedvére tenni. Ezt megkönnyítendő összeállítottunk egy listát, amin finomabbnál finomabb ételek szerepelnek, az ifjú pár dolga csak annyi, hogy kiválassza a neki tetsző fogásokat.  


Szállás

Az sem jelent problémát, ha esetleg a násznép egy része messzebbről érkezik, ugyanis a vendégek elszállásolására több lehetőség is adott. A panziónkban, helyben pihenhetnek meg a mulatozók, nagyobb létszám esetén pedig számos környékbeli szálláshely közül lehet választani.

Ajánlatkéréssel, illetve egyéb kérdéssel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére.

Czobor-Szabó Andrea
rendezvényszervező
06 30 407 3261
rendezveny@halascsarda.hu