Vasárnapi büféebéd - Január 24.
2016.01.22.
|
Akasztói Halascsárda



Vasárnapi büféebéd
Vasárnap ebédidőben (12:00 – 15:00) svédasztalos kiszolgálással, korlátlan ételfogyasztással várjuk
minden kedves Vendégünket!
Kínálatunkba a Halascsárda konyhájának méltán népszerű fogásait válogattuk. Többféle előétel, leves, szárnyas-, sertés-, hal- és vegetáriánus étel, saláta, köret valamint desszert közül választva állíthatják össze ebédjüket.
Menü ára: 2800 Ft/fő
Gyermek kedvezmény:
2 éves korig ingyenes, 3-9 éves kor között 50% kedvezmény
A menü ára csak helyben fogyasztásra vonatkozik, elvitelre nincs lehetőség, italfogyasztást nem tartalmaz.
Kínálatunkba a Halascsárda konyhájának méltán népszerű fogásait válogattuk. Többféle előétel, leves, szárnyas-, sertés-, hal- és vegetáriánus étel, saláta, köret valamint desszert közül választva állíthatják össze ebédjüket.
Menü ára: 2800 Ft/fő
Gyermek kedvezmény:
2 éves korig ingyenes, 3-9 éves kor között 50% kedvezmény
A menü ára csak helyben fogyasztásra vonatkozik, elvitelre nincs lehetőség, italfogyasztást nem tartalmaz.
***
Ebben az időpontban a’la carte étkezésre nincs lehetőség, megértésüket köszönjük! 10 és 12 óra között érkező vendégeink a büféebéd kínálatából tudnak választani.

Vasárnapi büféebéd kínálatunk
Előétel
Füstölt pontyfilé görög salátával
Levesek
Akasztói filézett ponty hallé gyufatésztával
Grízgaluska leves
Főételek
Rántott pontyfilé
Roston pontyfilé
Rántott pontynyak
Tejfölös szürke harcsa filé vargányával
Csirkenyárs
Egészben sült tarja Jóasszony módra
Pincés karaj
(rántott sertéskaraj, főtt, füstölt csülökkel és sajttal töltve)
Rántott sajt
Csőbensült karfiol
Szarvas pörkölt
Köretek
Kacsazsíron pirított petrezselymes burgonya
Karikaburgonya
Olíván párolt zöldség bazsalikommal
Rizi-bizi
Galuska
Mártás
Tartármártás
Saláták, savanyúságok
Görög saláta
Barack befőtt
Csemege uborka
Káposztasaláta
Cékla savanyú
Desszertek
Rizsfelfújt házi meggydzsemmel
Gyümölcssaláta
Sült sütőtők
Füstölt pontyfilé görög salátával
Levesek
Akasztói filézett ponty hallé gyufatésztával
Grízgaluska leves
Főételek
Rántott pontyfilé
Roston pontyfilé
Rántott pontynyak
Tejfölös szürke harcsa filé vargányával
Csirkenyárs
Egészben sült tarja Jóasszony módra
Pincés karaj
(rántott sertéskaraj, főtt, füstölt csülökkel és sajttal töltve)
Rántott sajt
Csőbensült karfiol
Szarvas pörkölt
Köretek
Kacsazsíron pirított petrezselymes burgonya
Karikaburgonya
Olíván párolt zöldség bazsalikommal
Rizi-bizi
Galuska
Mártás
Tartármártás
Saláták, savanyúságok
Görög saláta
Barack befőtt
Csemege uborka
Káposztasaláta
Cékla savanyú
Desszertek
Rizsfelfújt házi meggydzsemmel
Gyümölcssaláta
Sült sütőtők