Budaörsi Halünnep | Október 8.
2016.10.05. | Akasztói Horgászpark és Halascsárda
Október 8-án kerül megrendezésre a Budaörsi Halünnep, ahol a látványos programok és főzőbemutatók mellett megkóstolható lesz a Bigfish Seafood bistro ikonikus fogása, a Marseille-i halleves és az Aranyszalag minőségi termékvédjegy várományos Akasztói Szikiponty, amit Big Green Eggben füstölnek!
A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!
Részletes program:
10:00 Kapunyitás
Egy pohár prosecco és pár friss francia osztriga reggelire? És egy közös selfie egy 150 kilós tonhallal?
11:00 Tonhal bontás Fishmongerrel
Palotás Péter, azaz Fishmonger személyesen meséli el a maga szórakoztató módján, hogy mit szeret igazán a tonhalakban miközben a Budaörsi Halpiac vezető hentese, a 2014-es Gourmet Fesztivál Lazacbontó versenyének győztese, Németh Róbert megmutatja, hogy mire érdemes figyelni a tonhalak bontása során.
A tonhalból a Fuji étterem séfje sashimit készít, a Bigfish csapata pedig a Big Green Eggekben tonhal steaket süt.
12:00 Főzőbemutató
Mogyorósi Gábor a Laci!Konyha séfje megtanítja, hogy lehet igazán menő rántott pontyot készíteni az Aranyszalag termékvédjegy várományos Akasztói Szikipontyból.
Mogyorósi Gábor menüjéből 20 adag készül, ezért aki szeretné megkóstolni az érkezzen korán és a helyszínre érkezéskor azonnal váltsa meg a jegyét a Laci!Konyha rántott pontyra a Regisztrációs pultnál.
15:00 The Bigfish, Ceviche, avagy mi is az a hidegen főzés?
Palotás Péter élelmiszeripari mérnök, avagy más néven Fishmonger megmutatja, hogy miért izgalmas a ceviche.
A ceviche megkóstolható, jegyek a helyszínen válthatóak 800 Forintos áron.
Egész nap:
Finom élő zene szól a háttérben, a Fishmarket Big Band, avagy Südi Gergely, a Budaörsi halpiac élelmiszerbiztonsági mérnöke és barátai játszanak finom jazz sztenderdeket, soult és funky-t, hogy igazán jó legyen a hangulat!
További információ és regisztráció: Budaörsi Halünnep
A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!
Részletes program:
10:00 Kapunyitás
Egy pohár prosecco és pár friss francia osztriga reggelire? És egy közös selfie egy 150 kilós tonhallal?
11:00 Tonhal bontás Fishmongerrel
Palotás Péter, azaz Fishmonger személyesen meséli el a maga szórakoztató módján, hogy mit szeret igazán a tonhalakban miközben a Budaörsi Halpiac vezető hentese, a 2014-es Gourmet Fesztivál Lazacbontó versenyének győztese, Németh Róbert megmutatja, hogy mire érdemes figyelni a tonhalak bontása során.
A tonhalból a Fuji étterem séfje sashimit készít, a Bigfish csapata pedig a Big Green Eggekben tonhal steaket süt.
12:00 Főzőbemutató
Mogyorósi Gábor a Laci!Konyha séfje megtanítja, hogy lehet igazán menő rántott pontyot készíteni az Aranyszalag termékvédjegy várományos Akasztói Szikipontyból.
Mogyorósi Gábor menüjéből 20 adag készül, ezért aki szeretné megkóstolni az érkezzen korán és a helyszínre érkezéskor azonnal váltsa meg a jegyét a Laci!Konyha rántott pontyra a Regisztrációs pultnál.
15:00 The Bigfish, Ceviche, avagy mi is az a hidegen főzés?
Palotás Péter élelmiszeripari mérnök, avagy más néven Fishmonger megmutatja, hogy miért izgalmas a ceviche.
A ceviche megkóstolható, jegyek a helyszínen válthatóak 800 Forintos áron.
Egész nap:
Finom élő zene szól a háttérben, a Fishmarket Big Band, avagy Südi Gergely, a Budaörsi halpiac élelmiszerbiztonsági mérnöke és barátai játszanak finom jazz sztenderdeket, soult és funky-t, hogy igazán jó legyen a hangulat!
További információ és regisztráció: Budaörsi Halünnep