Bárány napok | Április 12-13.
2019.04.10.
| Akasztói Horgászpark és Halascsárda
A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az
Interovic (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) spanyol testvérszervezetével konzorciumban, a 2018-2020 közötti időszakra vonatkozó Európai Uniós támogatást nyert a juh- és kecskehús fogyasztásának népszerűsítésére, valamint annak újrapozicionálására.
A projekt keretén belül szervezett Bárány Napok (2019. április 12-13.) célja, hogy a résztvevő éttermek segítségével szélesebb körben népszerűsítsék a bárányhúsos ételeket.
Örömmel csatlakoztunk a kampányhoz, mivel mi is csak ajánlani tudjuk a juh- és bárányhúsos ételeket, Vendégeinknek pedig az étlapunkon szereplő Juhászok kincsét (érlelt, pácolt báránygerinc, lapocka és comb grillen médiumra sütve) és a Rackabirka pörköltet ajánljuk, melyeket kizárólag saját tenyésztésű rackából készítünk!
További információk: Barihús

A projekt keretén belül szervezett Bárány Napok (2019. április 12-13.) célja, hogy a résztvevő éttermek segítségével szélesebb körben népszerűsítsék a bárányhúsos ételeket.
Örömmel csatlakoztunk a kampányhoz, mivel mi is csak ajánlani tudjuk a juh- és bárányhúsos ételeket, Vendégeinknek pedig az étlapunkon szereplő Juhászok kincsét (érlelt, pácolt báránygerinc, lapocka és comb grillen médiumra sütve) és a Rackabirka pörköltet ajánljuk, melyeket kizárólag saját tenyésztésű rackából készítünk!
További információk: Barihús