Akasztói Szikiponty tányérok a VI. Hagyomány és Evolúció versenyen!
2016.02.15.
|
Akasztói Halascsárda & Bűvös Szakács
Akasztói Szikiponty tányérok a VI. Hagyomány és Evolúció versenyen!

Múlt év novemberében rendezte meg a Magyar Gasztronómiai Egyesület a VI. Hagyomány és Evolúció elnevezésű szakácsversenyt, melyen az ország legjobb éttermeinek szakácsai mérték össze tudásukat és kreativitásukat.
Igazán büszkék vagyunk rá, hogy a verseny egyik fő alapanyagának az Akasztói Szikipontyot választották.
Az alábbi cikkben megtalálhatóak a döntőben készített fogások a receptjeikkel együtt, melyek közül nyolcnak az Akasztói Szikiponty a fő alapanyaga.
Igazán büszkék vagyunk rá, hogy a verseny egyik fő alapanyagának az Akasztói Szikipontyot választották.
Az alábbi cikkben megtalálhatóak a döntőben készített fogások a receptjeikkel együtt, melyek közül nyolcnak az Akasztói Szikiponty a fő alapanyaga.
Bűvös Szakács cikke a versenyről:
A verseny dobogósai:
Megosztott 1. helyezettek:
Horváth Ákos (LouLou) és Daniel O'Shea (Alabárdos)
3. helyezett:
Bernát Dániel (Rézkakas)
Ezúton is gratulálunk nekik és minden további versenyzőnek!
Megosztott 1. helyezettek:
Horváth Ákos (LouLou) és Daniel O'Shea (Alabárdos)
3. helyezett:
Bernát Dániel (Rézkakas)
Ezúton is gratulálunk nekik és minden további versenyzőnek!