Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálható, hogyan gondoskodunk az adatok védelméről.
x

Halbolt

Halbolt

A Halascsárdában lehetőség van az Akasztói Halgazdaság termékeinek megvásárlására. Élő ponty egész évben kapható. Feldolgozott halat, illetve filét a készlet erejéig, illetve előzetes rendelés esetén, 1 munkanapos határidővel, tudunk biztosítani.

Élő hal:  
Akasztói Szikiponty  1 200 Ft/kg
   
Tisztított, filézett hal*:  
Akasztói Szikiponty tisztított 1 730 Ft/kg
Akasztói Szikiponty filézett, irdalt  1 880 Ft/kg
Akasztói Szikiponty vegyes belsőség, gyorsfagyasztott (0,5 kg/csomag)  4 900 Ft/kg
Akasztói Szikiponty ikra, gyorsfagyasztott (0,5 kg/csomag)  4 900 Ft/kg
Akasztói Szikiponty tej, gyorsfagyasztott (0,5 kg/csomag) (készlet erejéig)  5 900 Ft/kg
Akasztói Szikiponty nyak  1 050 Ft/kg
Akasztói Szikiponty farok  670 Ft/kg
Akasztói Szikiponty fej  500 Ft/kg
Akasztói Szikiponty csont  500 Ft/kg
Amur tisztított 1 220 Ft/kg
Amur filézett, irdalt 1 370 Ft/kg
Szürke harcsa tisztított (kb. 2-2,5 kg/db) 2 980 Ft/kg
Szürke harcsa fej, gyorsfagyasztott (1 kg/csomag) 500 Ft/kg
Szürke harcsa csont, gyorsfagyasztott (1 kg/csomag) 500 Ft/kg
  
Halfilé:  
Akasztói Szikiponty filé (irdalt, sózott) (0,5-1 kg/csomag)  3 190 Ft/kg
Amur filé (irdalt, sózott)(0,5-1 kg/csomag)  2 730 Ft/kg
Szürke harcsa filé, gyorsfagyasztott (készlet erejéig)  6 960 Ft/kg
Lénai tok filé (bőrös), gyorsfagyasztott (1 kg/csomag)  6 960 Ft/kg
Lénai tok filé (bőrnélküli), gyorsfagyasztott (0,5 kg/csomag)  7 960 Ft/kg
Viza filé, fagyasztott (20 dkg/csomag)  12 500 Ft/kg
  
Füstölt hal:  
Füstölt Akasztói Szikiponty filé (melegfüstön készült)  4 870 Ft/kg
Füstölt Lénai tok filé szeletelve (melegfüstön készült) (20 dkg/csomag)  7 960 Ft/kg
  
Halászlé hozzávalók:  
Hallé - alaplé (pirospaprika nélkül)  760 Ft/liter
Bajai gyufatészta (500 g)  600 Ft

A feltüntetett árak az Áfát tartalmazzák.
*Tisztított/filézett halaknál az ár nettó súlyra vonatkozik, ami az élő súly kb. 80%-a!

Tisztított hal: A halat pikkelyezik, belezik.
Filézett hal: A halat pikkelyezik, belezik, filézik, továbbá az amur és ponty esetében a filét beirdalják.

Rendelés leadása telefonon (06 20 550 5000) vagy személyesen:
Nem halétel: december 21-án 12 óráig
Hal (tisztított, filé): december 21-én 16 óráig
Füstölt ponty- és tok filé: december 21-én 16 óráig
Halétel: december 22-án 16 óráig
Illetve a készlet erejéig.

Rendelés átvétele:
Hal (tisztított, filé): december 21-ig az étteremben
                               december 22-én és 23-án a rendezvényteremben 17 óráig
Ételek: étteremben december 24-én 12 óráig
Élő ponty: horgászboltban december 23-án 15 óráig



Csárda: 
december 23.: 08:00 - 22:00
december 24.: 08:00 - 12:00*
december 25. - január 3.: ZÁRVA
január 4.: 11:00 - 22:00
január 5.: 08:00 - 22:00
Horgászpark: 
december 23.: 08:00 - 15:00
december 24.: ZÁRVA
december 25. - január 3.: ZÁRVA
január 4.: 11:00 - 15:00
január 5.: 08:00 - 15:00
*December 24-én csak az előre megrendelt ételeket lehet átvenni

A tisztítás, filézés műveletét bemutató anyagaink:

Prospektus:                                               Videó:

Halfilézés - halszálkátlanítás prospektus