Tokhalak
Tokhal
2008-ban kezdtünk bele a tokhalfélék nevelésébe, amihez a Halászati  Operatív Program segítésével egy fedett, betonmedencés telepet és több kisméretű tavat hoztunk létre, melyekben szibériai tok, vágótok és viza nevelése folyik. A halak az intenzív termelésnek megfelelően naponta többször kapnak magas tápértékű speciális tápot, továbbá folyamatos felügyelet és rendszeres orvosi vizsgálat alatt állnak, ami együttesen biztosítja az egészséges és kitűnő minőségű állományt.
 Operatív Program segítésével egy fedett, betonmedencés telepet és több kisméretű tavat hoztunk létre, melyekben szibériai tok, vágótok és viza nevelése folyik. A halak az intenzív termelésnek megfelelően naponta többször kapnak magas tápértékű speciális tápot, továbbá folyamatos felügyelet és rendszeres orvosi vizsgálat alatt állnak, ami együttesen biztosítja az egészséges és kitűnő minőségű állományt.
A tokhalfélék felépítésükben és húsállagukban is különböznek a hazai vizekben található többi halfajtól. Teljesen szálkamentes, fehér húsú halak, melyek kiváló alapanyagot biztosítanak bármilyen étel elkészítéséhez. Első osztályú húsállaga leginkább a tonhaléhoz hasonlítható, ízében pedig csupán visszafogottan érezhető a különleges tokhal jelleg.
vizekben található többi halfajtól. Teljesen szálkamentes, fehér húsú halak, melyek kiváló alapanyagot biztosítanak bármilyen étel elkészítéséhez. Első osztályú húsállaga leginkább a tonhaléhoz hasonlítható, ízében pedig csupán visszafogottan érezhető a különleges tokhal jelleg.
Jelenleg szibériai tok és vágótok kaviár célú vásárlására van lehetőség.
		 Operatív Program segítésével egy fedett, betonmedencés telepet és több kisméretű tavat hoztunk létre, melyekben szibériai tok, vágótok és viza nevelése folyik. A halak az intenzív termelésnek megfelelően naponta többször kapnak magas tápértékű speciális tápot, továbbá folyamatos felügyelet és rendszeres orvosi vizsgálat alatt állnak, ami együttesen biztosítja az egészséges és kitűnő minőségű állományt.
 Operatív Program segítésével egy fedett, betonmedencés telepet és több kisméretű tavat hoztunk létre, melyekben szibériai tok, vágótok és viza nevelése folyik. A halak az intenzív termelésnek megfelelően naponta többször kapnak magas tápértékű speciális tápot, továbbá folyamatos felügyelet és rendszeres orvosi vizsgálat alatt állnak, ami együttesen biztosítja az egészséges és kitűnő minőségű állományt.A tokhalfélék felépítésükben és húsállagukban is különböznek a hazai
 vizekben található többi halfajtól. Teljesen szálkamentes, fehér húsú halak, melyek kiváló alapanyagot biztosítanak bármilyen étel elkészítéséhez. Első osztályú húsállaga leginkább a tonhaléhoz hasonlítható, ízében pedig csupán visszafogottan érezhető a különleges tokhal jelleg.
vizekben található többi halfajtól. Teljesen szálkamentes, fehér húsú halak, melyek kiváló alapanyagot biztosítanak bármilyen étel elkészítéséhez. Első osztályú húsállaga leginkább a tonhaléhoz hasonlítható, ízében pedig csupán visszafogottan érezhető a különleges tokhal jelleg.Jelenleg szibériai tok és vágótok kaviár célú vásárlására van lehetőség.




 
			 
		
 
		



