Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálható, hogyan gondoskodunk az adatok védelméről.
x

Félpanziós étlap

Félpanziós étlap

A panzióban éjszakázó vendégeink számára lehetőség van félpanziós ellátásra is, melynek díja 2.800 Ft/fő. A szolgáltatás igénybevétele esetén az alábbi étlapról tetszés szerint állíthatja össze háromfogásos vacsoráját (leves, főétel, saláta vagy desszert) vagy választhatja a kétfogásos Halascsárda menüt.



 Hideg gyümölcsleves csészében
 Házi májgombóc leves csészében
 Csontleves zöldségekkel, csészében
 

 Ropogós pontyfarok hagymasalátával
 Rántott pontynyak lilahagymamártással
 Pontyfilé roston
 Pontyfilé rántva
 Amurfilé roston
 Amurfilé burgonyás bundában
 
 
 Zöldfűszeres csirke
 Joghurtos csirkenyárs serpenyős zöldségekkel
 
 
 Magyaros gombaraguval töltött karaj
 Szittyós karaj szelet hagymasalátával
 Akasztói pecsenye
 
 
 Marhapörkölt akasztói sziki marhából
 Pacal pörkölt körömmel
 

 Rántott sajt tartármártással
 Kerti zöldségek és gomba burgonyás bundában, sajtmártással
 

 Galuska
 Párolt rizs
 Sós, főtt burgonya
 Burgonyapüré
 Hasábburgonya
 Fűszeres steakburgonya
 

 Csemege uborka
 Káposzta saláta
 Uborka saláta
 
 
 Palacsinta
 (2 darab, házi barack vagy meggy lekvárral, kakaóval vagy túró töltelékkel)
 Mákos lütyü* 
 Csokis lütyü*
   *fél adag
 
            *** 
 
 
 Akasztói filézett ponty hallé gyufatésztával
 Túrós csusza szalonna köntösben