Megújult az étlapunk

<-Vissza a hírekhez

2015.05.13. | Akasztói Halascsárda

Örömmel tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy megújult az étlapunk, melynek kínálatába könnyed nyári és hagyományos magyaros fogások is kerültek.

Ízelítő új fogásainkból:
Előétel: 
Tokhal-tatár pirítóson balzsamecetes salátával
   ~
Leves: 
Idénygyümölcs leves tejszínhabbal, csészében
Alföldi gulyásleves
   ~
Főétel: 
Amurfilé zöldfűszeres bundában
Leső harcsa egészben sütve (kb. 40 dkg)
Serpenyős vizafilé
Csirkemell filé roston, saláta ágyon
Egészben sült tarja jóasszony módra 
Érlelt hátszín steak roston
   ~
Befőtt: 
Házi készítésű befőtt
Barack, birs, cseresznye, meggy és körte
   ~
Saláta:
Friss kevert zöldsaláta (választható öntettel)

A teljes kínálatunkat megtekintheti a következő linkeken: Étlap, Itallap, Borlap