Ünnepi nyitva tartás és Karácsonyi halvásár

<-Vissza a hírekhez

2015.12.04.  |  Akasztói Horgászpark és Halascsárda
 


Csárda: 
december 23.: 08:00 - 22:00
december 24.: 08:00 - 12:00*
december 25. - január 3.: ZÁRVA
január 4. (hétfő): 11:00 - 21:00
január 5.: 08:00 - 21:00
Horgászpark: 
december 23.: 08:00 - 15:30
december 24.: ZÁRVA
december 25. - január 3.: ZÁRVA
január 4.: 11:00 - 15:30
január 5.: 08:00 - 15:30
*December 24-én csak az előre megrendelt ételeket lehet átvenni

December 21–23-án korlátozott étlap:
December 21–23-án az ünnepi nyitva tartásunk miatt korlátozott étlappal várjuk Önöket:
 - halételeink teljes kínálatukban, míg egyéb ételeink a készlet erejéig rendelhetőek.
December 16-ig történő előrendeléssel bármelyik ételünket biztosítjuk az étlapról!

Rendelés leadása telefonon (06 20 550 5000) vagy személyesen:
Hal (élő, tisztított, filé): december 22-én 20 óráig
Halétel: december 23-án 17 óráig

Rendelés átvétele:
Hal (tisztított, filé): december 21-ig az étteremben
                               december 22-én és 23-án a rendezvényteremben 17 óráig
Halétel: étteremben december 24-én 12 óráig
Élő hal: horgászboltban december 24-én 10 óráig



Élő hal:  
Akasztói Szikiponty  1 070 Ft/kg
Lénai tokhal  2 600 Ft/kg
Vágótok  2 900 Ft/kg
   
Tisztított, filézett hal*:  
Akasztói Szikiponty tisztított 1 500 Ft/kg
Akasztói Szikiponty filézett, irdalt  1 690 Ft/kg
Akasztói Szikiponty nyak  1 250 Ft/kg
Akasztói Szikiponty farok 800 Ft/kg
Akasztói Szikiponty fej  500 Ft/kg
Akasztói Szikiponty csont  500 Ft/kg
Akasztói Szikiponty belsőség  5 100 Ft/kg
Lénai tokhal tisztított 3 250 Ft/kg
Vágótok tisztított 3 500 Ft/kg
  
Halfilé:  
Akasztói Szikiponty (irdalt, sózott)  2 900 Ft/kg
Lénai tokhal bőrnélküli filé  8 500 Ft/kg
Vágótok bőrnélküli filé  9 000 Ft/kg
Viza bőrnélküli filé (20 dkg/csomag), fagyasztott  15 000 Ft/kg
  
Füstölt hal:  
Füstölt Akasztói Szikiponty filé (melegfüstön készült)  3 800 Ft/kg
Füstölt lénai tokhal filé (hidegfüstön készült)  10 000 Ft/kg
 

*Tisztított/filézett halaknál az ár nettó súlyra vonatkozik, ami az élő súly kb. 80%-a!

Tisztított hal: A halat pikkelyezik, belezik.
Filézett hal: A halat pikkelyezik, belezik, filézik, továbbá az amur és ponty esetében a filét beirdalják.




Ne álljon sorba, vegye meg gyorsfagyasztva!

A gyorsfagyasztással készült termékekben nem alakulnak ki jégkristályok, amik roncsolják a hús szerkezetét, ezért felengedés után a termékek minősége olyan, mint a frissen készülteknek. Ponty esetében a hús íze 4 hétig nem változik.

Karácsonyi akciónk keretében 10% kedvezményt biztosítunk a december 16-ig megrendelt, és december 11–21. között átvett gyorsfagyasztott ponty termékekre!