Akasztói Szikiponty tányérok a VI. Hagyomány és Evolúció versenyen!

<-Vissza a hírekhez

2016.02.15.    |   Akasztói Halascsárda & Bűvös Szakács


Akasztói Szikiponty tányérok a VI. Hagyomány és Evolúció versenyen!

Csárdatál
Múlt év novemberében rendezte meg a Magyar Gasztronómiai Egyesület a VI. Hagyomány és Evolúció elnevezésű szakácsversenyt, melyen az ország legjobb éttermeinek szakácsai mérték össze tudásukat és kreativitásukat.
Igazán büszkék vagyunk rá, hogy a verseny egyik fő alapanyagának az Akasztói Szikipontyot választották.

Az alábbi cikkben megtalálhatóak a döntőben készített fogások a receptjeikkel együtt, melyek közül nyolcnak az Akasztói Szikiponty a fő alapanyaga.

Bűvös Szakács cikke a versenyről:
A VI. Hagyomány és Evolúció tányérjai

A verseny dobogósai:
Megosztott 1. helyezettek:
Horváth Ákos (LouLou) és Daniel O'Shea (Alabárdos)

3. helyezett:
Bernát Dániel (Rézkakas)

Ezúton is gratulálunk nekik és minden további versenyzőnek!