Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálható, hogyan gondoskodunk az adatok védelméről.
x

III. Kunsági Lovassy Újbor Kupa

<-Vissza a hírekhez

2016.09.06.  |  Akasztói Horgászpark


FRISSÍTÉS: A horgászversenyre meghirdetett helyek beteltek, további nevezéseket nem tudunk fogadni.


III. KUNSÁGI LOVASSY ÚJBOR KUPA
Nyílt egyéni horgászverseny
2016. szeptember 25. 


Helyszín: Akasztói Horgászpark 40 hektáros tava  Akasztói Szikiponty
Nevezési díj: 6.000 Ft
Nevezés: Akasztói Horgászpark és Halascsárda – tel.: 06 20 550 5000,
illetve Szabó Róbert – tel.: 06 20 466 4164, e-mail: szabo.robert@szikiponty.hu. 
Maximum 40 fő nevezését tudjuk elfogadni, a nevezési díj befizetésének sorrendjében. Helyszíni nevezés korlátozott számban!
Versenyző kísérő számára az ebéd díja: 1.700 Ft

Versenyszabályok: Lovassy Nemzeti Borválogatás
A verseny egy kategóriában kerül megrendezésre; létszámtól függően több szektorban.
A hat díjazott a szektorok dobogós helyezettjei közül kerülnek ki.
Horgászni egyszerre egy bottal, 1 horoggal, szabadon választott módszerrel lehet. A bekevert etetőanyag maximális mennyisége 20 liter, és maximum 2,5 liter élő csali használható.
A hal kiemelésénél MERÍTŐSZÁK HASZNÁLATA KÖTELEZŐ
A halat mérlegelésig élve kell tartani legalább 2 méteres karikákkal merevített haltartó szákban.
A nevezési díj megváltásakor a merítő szákot és a haltartó szákot kötelező fertőtleníteni a Horgászbolt mellett található fertőtlenítő medencében!

A haltartó szákok a verseny kezdetén ellenőrzésre kerülnek, és aki nem rendelkezik legalább 2 méter hosszú, karikákkal merevített haltartó szákkal, az nem ülhet le horgászni!
(a horgászboltunkban lehetőség van korlátozott számban haltartó szák vásárlására)

Az elpusztult halat napi áron szintén meg kell vásárolni. Horgászhelyek megközelítése a parkolóból gyalogosan! A verseny után a halak visszaengedésre kerülnek, illetve napi áron megvásárolhatóak. Nagy fogás esetén verseny közben is mérlegelünk!
A 40 hektáros horgásztóban a következő békés halfajok fordulnak elő:
ponty 1-5 kg, keszegfélék, kárász 0,1-1 kg. (lapátorrú tok és fekete amur nem számít bele a versenybe, kifogásuk után azonnal vissza kell engedni)

A verseny programja:
  • 8:00 – gyülekezés, nevezés a Halascsárda teraszán;
  • 8:30 – sorsolás, versenyhelyek elfoglalása, felkészülés; 
  • 10:00-15:00 – verseny a 40 hektáros tavon;
  • 12:30 és 15:00 – mérlegelés;
  • 16:00 – eredményhirdetés, majd ebéd a Halascsárda emeleti különtermében.

Díjazás:
Az első 6 helyezett értékes ajándékokban részesül.
Minden versenyző kap 1 palack 2016-os Újbort a Bognár-Vin Kft. friss szüretéből!

Sporttársi üdvözlettel: Horgászpark versenyszervezői!