Our website uses cookies to enhance your experience of our site. Privay policy.
x

FISHING PARK

Bemutatkozás

A Horgászparkba látogató vendégeink a komplexum területén található 5 horgásztavon, valamint egy 40 hektáros termelő tavon hódolhatnak a pecázás örömeinek. A tórendszer kialakítása során törekedtünk arra, hogy minden vendégünk megtalálja a kedvére való horgászvizet, ennek megfelelően különböző méretű és fajtájú halak foghatóak a tavakból. A rendszeres telepítés eredményeképpen a teljes horgász szezonban eredményes lehet a pecázás.


Opening hours:

4 January   2 February* 8 am – 3 pm
3 February   8 March* 8 am – 4 pm
9 March   29 March 7 am – 5 pm
30 March   26 April 7 am – 6 pm
27 April   20 August 6 am – 7 pm
21 August   23 September 7 am – 6 pm
24 September   28 October 8 am – 5 pm
29 October   23 December* 8 am – 3 pm
24 December   31 December closed

A Horgászpark területét a nyitva tartási időt követően fél órán belül el kell hagyni, ellenkező esetben 1 500 Ft pótdíjat kell fizetni.

*A téli hónapokban érdemes telefonon (06-20-550-5000) érdeklődni a horgászati lehetőségekről.

Horgásztavaink széles, térkövezett járdákon járhatóak körbe, valamint a kényelmes pecázás érdekében számos nádtól megtisztított horgászhely, stég, illetve nádtetővel fedett, asztallal, padokkal felszerelt esőbeálló áll a vendégeink rendelkezésére.

Halegészségügyi okokból megelőző intézkedésként a Horgászpark területére nedves vagy vizes merítő- illetve tartószákot csak fertőtlenítés után lehet bevinni! A fertőtlenítéshez 20%-os hígítású hipót használunk, behatási idő: 5 perc.

A horgászat táblás rendszerrel működik: a váltott területi jegynek megfelelő színű, számozott táblát kap a horgász tárgyi kaució ellenében, amelyet a horgászat során horgászhelyén, jól látható helyen elhelyezni köteles, horgászat végeztével pedig a halőrnek le kell adni.